Annikin Runofestivaali

Annikin Runofestivaali

Annikin Runofestivaali

Annikin Runofestivaalista on ilmestynyt dokumenttielokuva! Aimo Hyvärisen ohjaama Kotipihan kulttuurifestivaali sai ensi-iltansa tammikuun lopulla 2019. Hyvän vastaanoton saanessa yli tunnin pituisessa dokumentissa nähdään kuinka asukkaiden talkoovoimin järjestämästä pienestä pihatapahtumasta kasvaa kansainvälinen kulttuurifestivaali. Katso traileri!

Annikin Runofestivaali on tältä vuodelta ohi. Mikä päivä tuo 9.6.2018 olikaan! Yksitoista uskomattoman rikasta tuntia maailmanluokan runoutta, kirjallisuutta, kuvataidetta ja musiikkia. Voimme onneksi vielä palata festivaalin huippuhetkiin kuvien ja videoiden kautta.

Vuonna 2003 tamperelaisen Annikin puukorttelin asukkaat perustivat runotapahtuman kotipihalleen. Sittemmin Annikin Runofestivaalista on kehittynyt yksi Suomen merkittävimmistä runoustapahtumista ja omaleimaisimmista kulttuurifestivaaleista. Sen ympärille on syntynyt myös kolmipäiväinen kaupunkitapahtuma Annikki OFF. Annikin Runofestivaali järjestetään talkoovoimin joka toinen vuosi. Seuraavan kerran festivaali järjestetään 6.6. 2020.

Kuvagalleria

Katso kuvaajatiimimme upeat valokuvat 2018 Annikin Runofestivaaleilta!

Festivaalivideot julkaistu!

Tasokkaat videotaltioinnit 2018 Annikin Runofestivaaleilta julkaistu.

Tilaa uutiskirje!

Tilaa Annikin Runofestivaalin uutiskirje!


Annikki OFF

Annikki OFF täytti Tampereen kulttuuritapahtumilla 6.-8.6.2018.