Annikin Runofestivaali

Annikin Runofestivaali

Annikin Runofestivaali

Seuraava Annikin Runofestivaali järjestetään 5.-6.6.2020. Festivaalin teema ja esiintyjät julkistetaan maaliskuussa. Luvassa on taas kiinnostava, yllättävä & ajankohtainen ohjelmisto ja myös paljon uutta - pysy siis kuulolla! Ohjelmistosta löytyy tuttuun tapaan huomattavia kotimaisia ja kansainvälisiä vieraita, proosataukoja, esikoisrunoilijoita, kuvataidetta sekä laadukasta ohjelmaa lapsille ja nuorille. Runofestivaali myös laajenee ensimmäistä kertaa kaksipäiväiseksi!

Vuodesta 2003...

Vuonna 2003 tamperelaisen Annikin puukorttelin asukkaat perustivat runotapahtuman kotipihalleen. Sittemmin Annikin Runofestivaalista on kehittynyt yksi Suomen suurimmista & kansainvälisimmistä runoustapahtumista ja omaleimaisimmista kulttuurifestivaaleista. Runofestivaalin ympärille on syntynyt myös kaupunkitapahtuma Annikki OFF. Annikin Runofestivaali järjestetään talkoovoimin joka toinen vuosi.

Dokumenttielokuva

Annikin Runofestivaalista on tehty dokumenttielokuva! Aimo Hyvärisen ohjaama Kotipihan kulttuurifestivaali sai ensi-iltansa tammikuussa 2019. Hyvän vastaanoton saanessa yli tunnin pituisessa dokumentissa nähdään kuinka asukkaiden talkoovoimin järjestämästä pienestä pihatapahtumasta kasvaa 15 vuodessa kansainvälinen kulttuurifestivaali. Katso traileri.

Tilaa uutiskirje!

Tilaa Annikin Runofestivaalin uutiskirje!