Annikin Runofestivaali 2018 - Vapaa on vain umpihanki!

Annikn Runofestivaali

Annikin Runofestivaali 9.6.2018 Tampereella

Annikin Runofestivaali on tältä vuodelta ohi. Mikä päivä! Yksitoista uskomattoman rikasta tuntia maailmanluokan runoutta, kirjallisuutta, kuvataidetta ja musiikkia... Ja aurinko! Sanat eivät riitä kuvaamaan sitä kiitollisuuden määrää mitä tunnemme upeita esiintyjiämme, antaumuksella kuunnellutta yleisöämme ja väsymättömiä talkoolaisiamme kohtaan! Voimme onneksi vielä palata festivaalin huippuhetkiin kuvien ja videoiden kautta. Katso runofestivaalin virallinen aftermovie alempaa tältä sivulta!

Annikin Runofestivaali juhli 9.6.2018 paitsi 15-vuotispäiviään, myös kirjallisuuden ja kulttuurin oman tiensä kulkijoita. Teemana oli 'Vapaa on vain umpihanki'. Juhlavuoden kunniaksi koksimme huikean kotimaisen ja kansainvälisen ohjelmiston.

Vuonna 2003 tamperelaisen Annikin puukorttelin asukkaat perustivat runotapahtuman kotipihalleen. Sittemmin Annikin Runofestivaalista on kehittynyt yksi Suomen merkittävimmistä runoustapahtumista ja omaleimaisimmista kulttuurifestivaaleista. Sen ympärille on syntynyt myös kolmipäiväinen kaupunkitapahtuma Annikki OFF. Annikin Runofestivaali järjestetään vapaaehtoisvoimin joka toinen vuosi. Seuraavan kerran festivaali järjestetään kesäkuussa 2020.

Kuvagalleria

Katso kuvaajatiimimme upeat valokuvat 2018 Annikin Runofestivaaleilta!

Festivaalivideot julkaistu!

Tasokkaat videotaltioinnit 2018 Annikin Runofestivaaleilta julkaistu.

Tilaa uutiskirje!

Tilaa Annikin Runofestivaalin uutiskirje!


Annikki OFF

Annikki OFF täytti Tampereen kulttuuritapahtumilla 6.-8.6.2018.