Annikin Runofestivaali 2018 - Vapaa on vain umpihanki!

Annikin Runofestivaali

Esiintyjät

2018 Annikin Runofestivaalin esiintyjät

Annikin Runofestivaali
Annikin puukorttelin sisäpihalla Tampereella 9.6.2018 klo 11.00-22.00.

Annikin Runofestivaali on koonnut 15-vuotisjuhliensa kunniaksi huikean kotimaisen ja kansainvälisen ohjelmiston. Esiintyjiksi on kutsuttu syvän latunsa runouteen ja kulttuuriin luoneita oman tiensä kulkijoita. Festivaalin teemana on "Vapaa on vain umpihanki". Festivaali järjestetään 9.6.2018 Annikin puutalokorttelin sisäpihalla Tampereella. Katso sijainti ja muu festivaali-info!

Ulkomaiset esiintyjämme saapuvat Brasiliasta, Australiasta, Britanniasta ja Virosta. Annikin yli satavuotiaan puukorttelin pihalavalla nähdään mm. huikeana esiintyjänä tunnettu englantilainen feministirunoilija Joelle Taylor. Brasilialaisen runouden huippunimi Djami Sezostre (aiemmalta nimeltään Wilmar Silva de Andrade) esiintyy yhdessä trumpetisti Verneri Pohjolan kanssa. Viron itsenäisyyden juhlavuoden kunniaksi ohjelmistossamme on kaksi huomattavaa virolaisrunoilijaa: Kätlin Kaldmaa ja Jaan Malin. Australiasta saimme esiintyjäksemme maansa arvostetuimpiin nykyrunoilijoihin kuuluvan Jayne Fenton Keanen.

Annikin Runofestivaalin kotimaisiin esiintyjänimiin kuuluvat Arja Tiainen, Mirel Wagner, Jyrki Pellinen & Juhani 'Junnu' Aaltonen, Susinukke Kosola, Asa, Mari Laaksonen, Esa Hirvonen & Plikat sekä Faarao Pirttikangas & Kuhmalahden Nubialaiset. Runofestivaalin proosatauoissa nähdään Rosa Liksom, Laura Gustafsson ja Ossi Nyman. Jo perinteiseen Esikoisrunoilijatapaamiseen on kutsuttu mukaan Pauli Tapio, Lea Kalenius ja Saara Metsäranta.

Tämän vuoden runofestivaalitaiteilija on pelisuunnittelija, graafikko ja kuvataiteilija Emma Kantanen. Festivaalin juontaa Päivi Haanpää, ja luvassa on tuttuun tapaan myös laadukasta ohjelmaa lapsille sekä mahtavia yllätysesiintyjiä. Annikin Runofestivaalin päätösklubilla Kulttuurikeskus Telakalla esiintyvät Dxxxa D & Hzzzt sekä Centsimo Eemus.

Esiintyjien tarkemmat esittelyt julkaistaan tällä sivulla keväämmällä.

Annikin Runofestivaalin pääsyliput

Ennakkoliput ovat jo myynnissä. Katso pääsylippu-info!

2018 Annikin Runofestivaalin info

Kaikki festivaali-info mitä tarvitset: saapumisohjeet, palvelut, aikataulut, pääsyliput, saavutettavuus...

Annikki OFF

Annikki OFF täyttää Tampereen kulttuurilla 6.-8.6. Ilmoita oma tapahtumasi mukaan!

Tilaa uutiskirje!

Tilaa Annikin Runofestivaalin uutiskirje!