Annikin joulumarkkinat täyttää 10 vuotta!

Etusivu
lue
kirjoita
Annikin Facebook-yhteisö

historia

Annikin Runofestivaali
Annikinkadun taidekioski
Annikin kulttuurikesät
Kulttuuritapahtumien kuvat
Kulttuuritapahtumat mediassa
Galleria
Näin löydät Annikille!

toiminta
jäseneksi
yhteystiedot

Annikilla nyt

Annikin Runofestivaali järjestetään taas 6.6.2015. Lue lisää!

Annikin tilanne nyt! Lue viimeisimmät kuulumiset!

Katso Annikin kulttuuritapahtumien kuvat vuosilta 2002-2014!

Annikin joulumarkkinat 14.12.2013

Annikin joulumarkkinat tarjoaa vanhan ajan kiireetöntä joulutunnelmaa puutalokorttelin lyhdyin valaistulla sisäpihalla nyt jo kymmenettä kertaa. Tarjolla on omin käsin tehtyjä, kierrätettyjä ja hyviä aatteita tukevia lahjavaihtoehtoja sekä jouluista ohjelmaa 13.12.2014 klo 11.00-16.00 Annikin puukorttelin sisäpihalla (Annikinkuja 2. Tampere). Vapaa pääsy!

Annikin joulumarkkinat viettää tänä vuonna kymmenvuotisjuhliaan, joten tapahtuman yhteydessä voidaan hyvällä syyllä puhua jo vakiintuneesta tamperelaisesta jouluperinteestä. Joulumarkkinoille tarjoaa tunnelmalliset puitteet yli satavuotiaan Annikin puutalokorttelin sisäpiha.

Annikin joulumarkkinoiden tavoitteena on tarjota eettisiä lahjavaihtoehtoja: omin käsin tehtyjä, kierrätettyjä, hyviä aatteita tukevia tai reilun taustan omaavia. Myynnissä on mm.  kierrätysmateriaaleista tehtyjä asusteita ja koruja, kirjoja, käsitöitä, joululeivonnaisia, makeisia ja huovutustöitä.

Luvassa on myös korttelin asukkaiden organisoima kahvila jossa on tarjolla glögiä, joulupuuroa sekä erilaisia itsetehtyjä herkkuja. Annikin joulumarkkinoilla on tarjolla myös ohjelmaa. Esiintymislavalla nähdään lauluntekijä Anna Hei sekä runoilija Archie Ahola. Luvassa on myös Annikin joulurauhan julistus.

Korttelin asukkaiden talkootyönä järjestämä tapahtuma on voittoa tavoittelematon. Pöytävuokrista kertyvät tulot lahjoitetaan täysmääräisinä myöhemmin ilmoitettavalle hyväntekeväisyyskohteelle.

Ilmoittaudu myyjäksi!

Myyjät voivat ilmoittautua joulumarkkinoille tämän nettilomakkeen kautta.

Yhteystiedot

Tiitu Takalo
040 700 6960
tiitu.takalo(a)gmail.com