Annikin joulumarkkinat 15.12.2012.

Etusivu
lue
kirjoita
Annikin Facebook-yhteisö

historia

Annikin Runofestivaali
Annikinkadun taidekioski
Annikin kulttuurikesät
Kulttuuritapahtumien kuvat
Kulttuuritapahtumat mediassa
Galleria
Näin löydät Annikille!

toiminta
jäseneksi
yhteystiedot

Annikilla nyt

Annikin Runofestivaali järjestettiin 9.6.2012. Väinö Linnan aukiolla. Lue lisää!

Annikin tilanne nyt! Lue viimeisimmät kuulumiset!

Katso Annikin kulttuuritapahtumien kuvat vuosilta 2002-2015!

Piirros: Hanna Kuloviita

Vanhan ajan kiireetöntä joulutunnelmaa Annikin lyhdyin valaistulla sisäpihalla. Omin käsin tehtyjä, kierrätettyjä ja hyviä aatteita tukevia lahjavaihtoehtoja sekä kotikutoista ohjelmaa lauantaina 15.12.2012. klo 12.00-16.00 Tampereella Annikinkadun puukorttelin sisäpihalla (Annikinkuja 2). Vapaa pääsy.

Annikin joulumarkkinoille voit saapua tekemään hyvän mielen lahjalöytöjä, tai tulla muuten vaan nauttimaan vanhan ajan kiireettömästä joulutunnelmasta ja ohjelmasta. Joulumarkkinoille tarjoaa tunnelmalliset puitteet yli satavuotiaan Annikin puutalokorttelin sisäpiha.

Annikin perinteiset joulumarkkinat tekee paluun peruskorjauksesta johtuneen kahden vuoden tauon jälkeen. Joulumarkkinat järjestetään nyt kahdeksatta kertaa.

Annikin joulumarkkinoiden tavoitteena on tarjota "eettisiä" lahjavaihtoehtoja: omin käsin tehtyjä, kierrätettyjä, hyviä aatteita tukevia tai reilun taustan omaavia. Myynnissä on mm. kierrätysmateriaaleista tehtyjä koruja ja neuleita, käsintehtyjä kynttilöitä ja saippuaa, joululeivonnaisia, makeisia ja huovutustöitä. Luvassa korttelin asukkaiden organisoima kahvila.

Tarjolla joulumarkkinoilla on myös jouluista ohjelmaa. Esiintymislavalla nähdään mm. naiskuoro Tellus ja Annikin lasten tanssiesitys. Joulumusiikin open stage on avoinna halukkaille musisoijille. Luvassa on myös Annikin joulurauhan julistus ja Meirän pelto -osuuskunnan arpajaiset.

Talkoilla järjestettävä tapahtuma on voittoa tavoittelematon, pöytävuokrista kertyvät tulot lahjoitetaan Luonnonperintösäätiölle.

Myyjäksi Annikin Joulumarkkinoille

2012 Annikin joulumarkkinoiden myyntipaikat ovat täynnä. Lisää myyjien ilmoittautumisia ei siis voida ikävä kyllä enää ottaa.

Annikin puukortteli Facebookissa