Annikin iltabasaari 19.12.09.

Etusivu
lue
kirjoita
Annikin Facebook-yhteisö

historia

Annikin Runofestivaali
Annikinkadun taidekioski
Annikin kulttuurikesät
Kulttuuritapahtumien kuvat
Kulttuuritapahtumat mediassa
Galleria
Näin löydät Annikille!

toiminta
jäseneksi
yhteystiedot

Annikilla nyt

Annikin Runofestivaali järjestetään taas 11.6.2016. Lue lisää!

Annikin tilanne nyt! Lue viimeisimmät kuulumiset!

Katso Annikin kulttuuritapahtumien kuvat vuosilta 2002-2015!

Vanhan ajan kiireetöntä joulutunnelmaa Annikin lyhdyin valaistulla sisäpihalla. Omin käsin tehtyjä, kierrätettyjä ja hyviä aatteita tukevia lahjavaihtoehtoja sekä monipuolista ohjelmaa lauantaina 19.12.09. klo 15.00-24.00 Tampereella Annikinkadun puukorttelin sisäpihalla (Annikinkatu 11). Vapaa pääsy.

Piirros: Hanna Kuloviita

Annikin iltabasaariin voit saapua tekemään hyvän mielen lahjalöytöjä, tai tulla muuten vaan nauttimaan vanhan ajan kiireettömästä joulutunnelmasta ja kotikutoisen lämminhenkisestä ohjelmasta. Iltabasaarille tarjoaa tunnelmalliset puitteet satavuotiaan Annikinkadun puutalokorttelin lyhdyin valaistu sisäpiha. Asunto numero kuudessa sijaitsevassa Cafe’ Istanbulissa on tarjolla kuumaa glögiä, itse leivottuja pipareita ja eksoottisempiakin herkkuja.

Annikin iltabasaarin tavoitteena on tarjota "eettisiä" lahjavaihtoehtoja: omin käsin tehtyjä, kierrätettyjä, hyviä aatteita tukevia tai reilun taustan omaavia. Tarjolla on mm. kierrätysmateriaaleista tehtyjä koruja ja neuleita, joulukoristeita, kynttilöitä, vegaanisia joululeivonnaisia ja rumpuja. Pihalta löytyvät myös kirpputori- ja kierrätyspöydät.

Tarjolla Annikin iltabasaarissa on myös jouluista ohjelmaa. Esiintymään ovat lupautuneet mm. Ville Leinonen, Moppi Toiviainen, Kusti Vuorinen sekä irlantilainen laulaja-kitaristi Frankie Shannon. Joulumusiikin open stage on avoinna halukkaille musisoijille. Luvassa on myös runonlausuntaa, Annikin korttelin viereiseen kivikioskiin rakennettava jouluasetelma sekä Annikin joulurauhan julistus. Joulurauhan julistaa tänä vuonna runoilija Risto Ahti.

Talkoilla järjestettävä tapahtuma on voittoa tavoittelematon, pöytävuokrista kertyvät tulot lahjoitetaan kokonaisuudessaan Luonnonperintösäätiön toiminnan tukemiseen. Luonnonperintösäätiön edustajaksi Annikille on tulossa Pentti Linkola. Annikin Tähti ry ja Pirkanmaan yhteisöasujat ry järjestävät jouluisen ohjelmallisen tilaisuuden Annikille nyt jo seitsemättä kertaa.

Osallistumismaksu Iltabasaarin myyjille on 10 €, omat pöydät mukaan! Myyjät voivat ilmoittautua Sannille: 041-5133 478 tai sanninen(a)gmail.com

Lisätietoja: Jyri: 044-3290 879 tai jyripitka(a)gmail.com

Annikin iltabasaari Facebookissa

Joulumarkkinoiden pressikuva (kuvaaja: Samuli Huttunen) www.annikinkatu.net/joulumarkkinat-pressi.jpg

Katso kuvia 2005 Annikin joulumarkkinoilta!

ANNIKIN ILTABASAARIN OHJELMA (muutokset mahdollisia)

15.00 Tietokonekerhon sihteeri

16.00 Ilmo

17.00 Ville Leinonen

18.00 Joulurauhan julistus / Risto Ahti

19.00 Juho-Serkku ja Juhani

20.00 Eero Peltonen / Harjun Karjut

21.00 Moppi / joululaulu open stage

22.00 Kusti Vuorinen

23.00 Frankie Shannon