Ohjelmisto

Suoraan sivun sisältöön

Perjantai 10.6.2016

Pe 10.6. klo 9.30, 11.00 ja 12.00Ilonrakentaja Aira S. Amulin ja hänen sydänystävänsä unelmien sytyttäjä Gunilla Hassinen kertovat tarinoita ilosta ja unelmista sekä rakkaudesta ja lavatansseista. Vauhtikaksikon elämänmakuiset kertomukset saavat hymyn huulille ja ravistelevat lempeästi kuulijoita. Tammelantorilla klo 9.30, Ravintola Zipattassa (Tuomiokirkonkatu 40) klo 11.00 ja Kahvila Nostalgiassa (liikekeskus Siperia) klo 12.00. Vapaa pääsy!

Pe 10.6. klo 10.00-14.00 Runoa ja kukintaa. Runoilija ja kirjailija Kirsti Kuronen vierailee Tampereen keskustan kukkakaupoissa lukemassa runouttaan. Järjestää Kirsti Kuronen.

Pe 10.6. klo 10.00 Looking at love, looking for love. Klovnineito Amalia Elskmej etsii rakkautta ja runoja aamupäivisin Tammelantorilla. Amalia löytää rakkautta kaikkialta, mutta löytyykö vastarakkautta? Esitys on osa teatteri-ilmaisun ohjaaja Senja Meriläisen lopputyötä.

Pe 10.6. klo 10.00 Aamukahvit Sokoksen kahvila-ravintolassa (4. krs). Anna Elina Isoaro lukee runoja uudesta äitiysaiheisesta runokokoelmastaan Rakkautta ja vasta-aineita (Into, 2016). Vapaa pääsy!

Pe 10.6. klo 12.00-18.00 Kuvataiteilija Marianne Pykäläisen näyttely "On siis kesä ja tarjosin vain ananasta" Galleria Koppelossa (Kauppakatu 14). Näyttelyssä nähdään syväpainomenetelmällä tehtyä kartonkigrafiikkaa. Vapaa pääsy.

Pe 10.6. Klo 14.00 Kalevalan ensimmäiseen runoon perustuva tanssi- ja runonlausuntaesitys Siskokulta saikkoseni, Kave luonnotar korea, Rotu rohkean runojan Vanhan kirjastotalon puistossa (Koskipuistoa vastapäätä) . Tule, istahda alas ja unohda itsesi hetkeksi. Esityksen ovat tehneet yhteistyössä muusikko-laulaja Tursaswarrior ja mimiikka-butoh -esiintyjä Kaikota. Esityksen pituus 30 min. Vapaa pääsy.

Pe 10.6. klo 16.00-17.00 Ville Pirisen musiikkipitoinen taidenäyttely "Rambo Turhapuro muuttaa ei-kenenkään-maalle" Annikin Taidekioskissa (Annikinkujan ja Salhojankadun kulmassa). Näyttelyn sarjakuvamainen ilmaisu kurkottaa odottamattomiin syvyyksiin, ja Spedelinko ampuu pahaa-aavistamattoman taidemäkihyppääjän aikojen läpi maailmanlopun tuolle puolen! Pirinen on itse muusikkovieraineen paikalla. Perjantain vieraana nähdään Guggenheim Projektz. Tarjolla on akustisia musiikkiesityksiä, DJ-musiikkia sekä 90% varmuudella myös sipsejä! Vapaa pääsy. Järjestää Ville Pirinen ja Annikin Runofestivaali.

Pe 10.06. klo 16.00-18.00 Wurlitzer-kirjakahvila Pirkanmaan Setan toimistolla (Kuninkaankatu 15 A 1). Esikoiskirjailija Otto Lehtistä haastattelee Tuula Juvonen. Lehtinen kirjoittaa Wurlitzer-romaanissaan rohkeasti seksuaalisuudesta sekä rakkauden ja sukupuolien monista puolista. Vapaa pääsy. Järjestää Pirkanmaan Pride.

Pe 10.6. klo 16.00-18.00 SirkusRakkausPumPumin viisivuotisjuhlakiertue. Rakastettava Lepakko ystävineen lentelee ja leikittää lapsia Näsinpuistossa. SirkusRakkausPumPum on toteuttanut leikkipuistoseikkailuja vuodesta 2011 lähtien, ja nyt on juhlavuoden aika. Vapaa pääsy!

Pe 10.6. klo 17.00 Runoimprovisaatioryhmä Muuntaja Pyynikin näkötornin kahvilassa (Näkötornintie 20). Muuntaja elää hetkessä ja luo runoja yleisön antamista sanoista. Vapaa pääsy. Järjestää Tampereen kaupungin kulttuuripalvelut.

Pe 10.6. klo 18.00-19.30 Esikoisrunoilija tavattavissa -tilaisuus Galleria Koppelossa (Kauppakatu 14). Mukana Esikoiset-esikoisrunoilijatapaamisen osallistujat Raisa Jäntti, Marjo Kirjavainen ja Mikko Mankinen. Illan juontaa Aino Suonio. Vapaa pääsy! Järjestää Annikin Runofestivaali.

Pe 10.6 klo 18.00 Kirjoittajakollektiivi Sanattoman kirjoituspiknik Sorsapuistossa lintuhäkkien lähistöllä. Piknikillä tehdään lyhyitä kirjoitusharjoituksia. Sanattoman löydät viltiltä, jolla on ilmapalloja merkkinä. Ota mukaan omat eväät, kynä ja paperia. Osallistuminen ei vaadi ennakkoilmoittautumista. Säävaraus. Kesto noin yksi tunti. Vapaa pääsy.

Pe 10.6 klo 18.00-20.00 Airbakers-taidekollektiivin Rajatapaus-näyttelyn avajaiset Pispalan nykytaiteen keskuksessa eli Hirvitalossa (Hirvikatu 10). Todellisuus muljahtaa ja hetken on selvää, ettei totuus olekaan katsojan silmissä. Yhtäkkiä se pienin heittääkin isoimman varjon ja suurin kappaleista on pelkkää värisevää pintaa... Näyttely on avoinna 3.7. asti ti-su klo 14.00-19.00. Vapaa pääsy. Järjestää: Pispalan nykytaiteen keskus.

Pe 10.6. klo 18.00 Runonlaulumeditaatio Kurpitsatalolla Tahmelassa (Isolähteenkatu 2). Nelipolvista trokeeta ohjattuna vuoro- ja mantralauluna. Vapaa pääsy. Järjestää Selma Eliisa Kilpi ja Kurpitsaliike ry.

Pe 10.6. klo 18.00-21.00 Eurooppalaisen Kulttuuriyhdistyksen Kuvarunoillallinen ravintola Tillikassa (Hämeenkatu 14). Ohjelmasta löytyy Keijo Nevarannan runomusiikkiesitys sekä Arja Krossbeckin, Anne Ahosen, Kirsti Koro-Perähuhdan, Moona Metsoilan, Hilla Hautalan, Miro Scumin ja Päivi Lappalaisen runoriipaisut. Illan ohjelmaan kuuluu myös Arja Krossbeckin kuvaperformanssi Tarina Taiteesta sekä Aamu Auroran musisointia. Lopuksi open mic. Juontajana Päivi Lappalainen. Vapaa pääsy.

Pe 10.6. klo 19.00-21.00 Näytelmä Toistaiseksi nimetön Tukkateatterissa (Laukontori 12). Näytelmä on tragikomedia, joka sukeltaa vuoroin kepeällä ja vuoroin syvällisellä otteella yksilön, yhteisön ja identiteetin kysymyksiin. Esitys soveltuu teemoiltaan erityisesti nuorille ja nuorille aikuisille. Näytelmän on ohjannut ja käsikirjoittanut Anne Karema, ja se on toteutettu yhteistyössä Tredun vaatetusalan opiskelijoiden kanssa. Liput: 15€ / 9€ / 5€. Lippuvaraukset: 041 440 5022 / lippuvaraukset(a)tukkateatteri.fi. Maksuna vain käteinen.

Pe 10.6. klo 20.00 Kaappi Irti -tarinaklubi ravintola Teerenpelissä (Hämeenkatu 25). Tarinaklubissa esiintyjät avaavat muistojaan itsensä löytämisestä ja sateenkaarevasta elämästään. Tekstit pohjautuvat vanhoihin päiväkirjoihin, runoihin ja muistoihin. Lavalla nähdään myös illan teemaan istuvia kappaleita tulkitseva laulaja Mimi Steffansson. Luvassa on tunnelmaa koomiikasta ja elämänilosta suureen liikutukseen - tule myötäelämään monipuoliset ja aidot tarinat! K-18. Vapaa pääsy. Järjestää Pirkanmaan Pride & Pirkanmaan Seta.

Torstai 9.6.2016

To 9.6. klo 10.00 Aamukahvit kahvila Runossa. Anna Elina Isoaro lukee runoja uudesta äitiysaiheisesta runokokoelmastaan Rakkautta ja vasta-aineita (Into, 2016). Vapaa pääsy!

To 9.6. klo 10.00 Looking at love, looking for love. Klovnineito Amalia Elskmej etsii rakkautta ja runoja aamupäivisin Tammelantorilla. Amalia löytää rakkautta kaikkialta, mutta löytyykö vastarakkautta? Esitys on osa teatteri-ilmaisun ohjaaja Senja Meriläisen lopputyötä.

To 9.6. klo 10.00-18.00 Kirjabasaari Lastenkirjainstituutissa (Puutarhakatu 11 A). Myynnissä laatikkokaupalla kokoelmista poistettuja tai muuten ylimääräisiä lasten- ja nuortenkirjoja, sarjakuvia ja tutkimuskirjallisuutta. Kirja-arpajaisissa jokainen arpa voittaa! Vapaa pääsy.

To 9.6. klo 12.00-18.00 Kuvataiteilija Marianne Pykäläisen näyttely "On siis kesä ja tarjosin vain ananasta" Galleria Koppelossa (Kauppakatu 14). Näyttelyssä nähdään syväpainomenetelmällä tehtyä kartonkigrafiikkaa. Vapaa pääsy.

To 9.6. Klo 14.00 Kalevalan ensimmäiseen runoon perustuva tanssi- ja runonlausuntaesitys Siskokulta saikkoseni, Kave luonnotar korea, Rotu rohkean runojan Pyynikintie 45, kalliolla (harjun päällä). Tule ja istahda luonnonläheisissä maisemissa ja unohda itsesi hetkeksi. Esityksen ovat tehneet yhteistyössä muusikko-laulaja Tursaswarrior ja mimiikka-butoh -esiintyjä Kaikota. Esityksen pituus 30 min. Vapaa pääsy.

To 9.6. klo 16.00-17.00 Ville Pirisen musiikkipitoinen taidenäyttely "Rambo Turhapuro muuttaa ei-kenenkään-maalle" Annikin Taidekioskissa (Annikinkujan ja Salhojankadun kulmassa). Näyttelyn sarjakuvamainen ilmaisu kurkottaa odottamattomiin syvyyksiin, ja Spedelinko ampuu pahaa-aavistamattoman taidemäkihyppääjän aikojen läpi maailmanlopun tuolle puolen! Pirinen on itse muusikkovieraineen paikalla. Torstain vieraana nähdään Janne Laurila. Tarjolla on akustisia musiikkiesityksiä, DJ-musiikkia sekä 90% varmuudella myös sipsejä! Vapaa pääsy. Järjestää Ville Pirinen ja Annikin Runofestivaali.

To 9.6. klo 16.00-18.00 SirkusRakkausPumPumin viisivuotisjuhlakiertue. Rakastettava Lepakko ystävineen lentelee ja leikittää lapsia Pikku Kakkosen puistossa. SirkusRakkausPumPum on toteuttanut leikkipuistoseikkailuja vuodesta 2011 lähtien, ja nyt on juhlavuoden aika. Vapaa pääsy!

To 9.6. klo 17.00-17.20 Runollinen tanssi- ja musiikkiesitys "Kipua ei huomaa heti" Taidetila Pellossa (Pirkankatu 1, käynti sisäpihalle Mariankadun puolelta). Voiko kivun jälkeen olla muuta kuin uusi aamu? Esiintymässä Antti Marjakangas (tanssi) ja Saku Lillukka (musiikki ja teksti). Esityksen tekstit ovat Saku Lillukan runosarjasta "Selkä edellä". Vapaa pääsy.

To 9.6.16 klo 17.00-18.00 Feminismi runoudessa -tilaisuus Café bakery Mimosassa (Itsenäisyydenkatu 16). Tule kuuntelemaan runoja naisista, naisen elämästä, naisena olemisesta ja feminismistä. Vapaa pääsy! Järjestää Tampereen seudun vihreät naiset.

To 9.6. klo 17.30-19.30 Protujen runokasa Keskustorin kulmilla. Tampereen paikallisprotut mahautuvat lukemaan lempirunojaan vilttien ja patjojen päälle, ja kutsuvat kaikkia liittymään seuraansa. Säävaraus, vapaa pääsy.

To 9.6. klo 18.00. Teiskolainen runoilija Outi Jokinen lukee runoja tuoreesta esikoisteoksestaan Poltettu manner Sampolan kirjaston Lukupysäkillä. Järjestää Sampolan kirjasto. Vapaa pääsy.

To 9.6 klo 18.00-00.00 Runoa ja räimettä. Runouden ja rouhean musisoinnin ilta Hervannan Varjobaarissa (Insinöörinkatu 38). Esiintymässä Rajapyykkärit-ryhmän runoilijat Maria Syvälä, Archie Ahola ja J.K. Ihalainen. Runoutta punk-särmällä tarjoavat paikalliset runoilijat Visa Tikka ja Jari Klemetti. Runoilijoita säestää Hervanta Big Band Albert Hynysen johdolla. Varjobaari tarjoaa puffet-pöydän edulliseen hintaan. Vapaa pääsy! Järjestää Hervannan kirjasto, Varjobaari ja Iso-t.

To 9.6. klo 19.00 Runoutta ja musiikkia monipuolisesti yhdistävä taidetapahtuma Kangasala-talon Kimmo Pyykkö -taidemuseossa (Kuohunharjuntie 6). Keväistä ja kesäistä luontoa ihannoivia, suomalaisten runoilijoiden tekstejä tulkitsevat a cappella-kokoonpano Aksentti ensemble, yksinlaulajat Helge Nyman, Juha-Jaakko Käpynen ja Juha-Matti Heimonen Pirkanmaan Laulajat ry:stä sekä näyttelijä Emilia Pokkinen. Vapaa pääsy. Järjestää Aksentti ensemble & Pirkanmaan Laulajat ry.

To 9.6. klo 19.00-22.00 Venlan runoilta runokaraoken merkeissä Ravintola Kahvillassa (Aaltosenkatu 31-33). Löytyykö pöytälaatikostasi lyriikka-aarteita? Onko jonkun muun runo koskettanut sinua? Haluaisitko esittää biisin? Haluatko kirjoittaa instant-runoutta hyvässä seurassa? Olet tervetullut lausumaan tai laulamaan! Runoilijavieraana JP Kiuru. Iltaan osallistuvien kesken arvotaan Kahvillan lahjakortteja. Vapaa pääsy. Järjestää Venla Moisala ja Ravintola Kahvilla.

To 9.6. klo 19.00-21.00 Näytelmä Toistaiseksi nimetön Tukkateatterissa (Laukontori 12). Näytelmä on tragikomedia, joka sukeltaa vuoroin kepeällä ja vuoroin syvällisellä otteella yksilön, yhteisön ja identiteetin kysymyksiin. Esitys soveltuu teemoiltaan erityisesti nuorille ja nuorille aikuisille. Näytelmän on ohjannut ja käsikirjoittanut Anne Karema, ja se on toteutettu yhteistyössä Tredun vaatetusalan opiskelijoiden kanssa. Liput: 15€ / 9€ / 5€. Lippuvaraukset: 041 440 5022 / lippuvaraukset(a)tukkateatteri.fi. Maksuna vain käteinen.

Keskiviikko 8.6.2016

Ke 8.6. klo 10.00-14.00 Yöstäjän runotori Tammelantorilla. Tarjolla on taatusti tuoretta lähirunoa, muotokuvarunoja, katurunoilua ja runokirppis. Elämyksellistä ja maksutonta runo-ohjelmaa koko perheelle. Säävaraus, vapaa pääsy. Järjestää Sanataideyhdistys Yöstäjä ry. Tilaisuus on peruttu huonon sään vuoksi.

Ke 8.6. klo 10.00 Looking at love, looking for love. Klovnineito Amalia Elskmej etsii rakkautta ja runoja aamupäivisin Tammelantorilla. Amalia löytää rakkautta kaikkialta, mutta löytyykö vastarakkautta? Esitys on osa teatteri-ilmaisun ohjaaja Senja Meriläisen lopputyötä.

Ke 8.6. klo 10.00-18.00 Kirjabasaari Lastenkirjainstituutissa (Puutarhakatu 11 A). Myynnissä laatikkokaupalla kokoelmista poistettuja tai muuten ylimääräisiä lasten- ja nuortenkirjoja, sarjakuvia ja tutkimuskirjallisuutta. Kirja-arpajaisissa jokainen arpa voittaa! Vapaa pääsy.

Ke 8.6. klo 12.00 Tämä matka -runo- ja tanssiesitys Eeva-Liisa Mannerin aukiolla (hotelli Tammerin lähellä). Runon ja yhteisötanssin ystävät liikuttavat Eeva-Liisa Mannerin runoja kirjailijan nimikkoaukiolla. Katsojat voivat pysähtyä seuraamaan, miten lau sujat ja tanssijat saapuvat, kulkevat ja kohtaavat. Ohikulkijat ovat tervetulleita pysähtymään hetkeksi ja tulemaan osaksi runoa. Kahdenkymmenen hengen työryhmä on koottu tapahtumaa varten. Esityksen on tuottanut ja ohjannut HUH-ryhmä eli Marjo Hämäläinen, Marjo Uksila, Riitta-Liisa Helminen. Vapaa pääsy. Tämä matka on Annikki OFF:in avausesitys.

Ke 8.6. klo 12.00-18.00 Kuvataiteilija Marianne Pykäläisen näyttely "On siis kesä ja tarjosin vain ananasta" Galleria Koppelossa (Kauppakatu 14). Näyttelyssä nähdään syväpainomenetelmällä tehtyä kartonkigrafiikkaa. Vapaa pääsy.

Ke 8.6. Klo 14.00 Kalevalan ensimmäiseen runoon perustuva tanssi- ja runonlausuntaesitys Siskokulta saikkoseni, Kave luonnotar korea, Rotu rohkean runojan Hyhkynlahdessa Pättiniemen puiston rantakalliolla. Tule ja istahda luonnonläheisissä maisemissa ja unohda itsesi hetkeksi. Esityksen ovat tehneet yhteistyössä muusikko-laulaja Tursaswarrior ja mimiikka-butoh -esiintyjä Kaikota. Esityksen pituus 30 min. Vapaa pääsy.

Ke 8.6. klo 15.00-18.00 Ohjelmallinen kirjakahvila Lastenkirjainstituutissa (Puutarhakatu 11 A). Huojuva Komppi –yhtye huolehtii musiikkiohjelmasta, ja nukketeatteriryhmä Hajana luo basaaritunnelmaa yhdessä Mr. Pongo -orangin kanssa. Vapaa pääsy!

Ke 8.6. klo 16.00-17.00 Ville Pirisen musiikkipitoinen taidenäyttely "Rambo Turhapuro muuttaa ei-kenenkään-maalle" Annikin Taidekioskissa (Annikinkujan ja Salhojankadun kulmassa). Näyttelyn sarjakuvamainen ilmaisu kurkottaa odottamattomiin syvyyksiin, ja Spedelinko ampuu pahaa-aavistamattoman taidemäkihyppääjän aikojen läpi maailmanlopun tuolle puolen! Pirinen on itse muusikkovieraineen paikalla. Keskiviikon vieraana nähdään Jukka Nousiainen. Tarjolla on akustisia musiikkiesityksiä, DJ-musiikkia sekä 90% varmuudella myös sipsejä! Vapaa pääsy. Järjestää Ville Pirinen ja Annikin Runofestivaali.

Ke 8.6. klo 16.00-18.00 Runoja Ruuhkassa. Kirjoittajayhdistys Viitapiirin jäsenet lukevat runoja & proosaa Hämeenkadun hälinässä. Paikka: Hämeenkadun pohjoispuolen jalkakäytävä sekä Aleksanterinkadun ja Tuomiokirkonkadun välillä sijaitseva Pauhu-paviljonki. Viitapiiri ry:hyn kuuluu kirjoittajakoulu Viita-akatemian käyneitä sekä Viita-akatemiassa opiskelevia. Vapaa pääsy.

Ke 8.6. klo 16.00-18.00 SirkusRakkausPumPumin viisivuotisjuhlakiertue. Rakastettava Lepakko ystävineen lentelee ja leikittää lapsia Sorsapuistossa. SirkusRakkausPumPum on toteuttanut leikkipuistoseikkailuja vuodesta 2011 lähtien, ja nyt on juhlavuoden aika. Vapaa pääsy!

Ke 8.6. klo 16.30 Aikuisten ja lasten satutunti Lastenkirjainstituutissa (Puutarhakatu 11 A). Aikuisten ja lasten satutunnilla luetaan ääneen kuvakirjoja. Tarinat tarjoavat jokaiselle jotakin ikään ja makuun katsomatta. Satutunnille ei ole ikärajaa. Satusetänä häärää Jarno Kokkonen, joka pitää hieman vinksahtaneista tarinoista. Hänen lempisatunsa on Jon Klassenin Haluan hattuni takaisin. Vapaa pääsy!

Ke 8.6. klo 17.00-20.00Annikki OFF -avajaiset Galleria Koppelossa (Kauppakatu 14). Esiintymässä runoilijat Arto Lappi, AP Kivinen, Anna Elina Isoaro ja Pekka Kytömäki sekä taikuri ja mentalisti Jenni Sofia. Musiikkiohjelmasta vastaa Emmi & Jupiter -yhtye. Nähtävissä on myös Marianne Pykäläisen taidetta. Tarjoilua, vapaa pääsy! Järjestää: Annikin Runofestivaali.

Ke 8.6. klo 17.00-19.00 Runoille avoin lava, runokaraoke -tapahtuma Hervannan kirjastossa (Insinöörinkatu 38). Tervetuloa lausumaan runoja - joko omia tai muiden kirjoittamia! Vapaa pääsy. Järjestää Hervannan kirjasto.

Ke 8.6. klo 17.00-17.20 Runollinen tanssi- ja musiikkiesitys "Kipua ei huomaa heti" Taidetila Pellossa (Pirkankatu 1, käynti sisäpihalle Mariankadulta). Voiko kivun jälkeen olla muuta kuin uusi aamu? Esiintymässä Antti Marjakangas (tanssi) ja Saku Lillukka (musiikki ja teksti). Esityksen tekstit ovat Saku Lillukan runosarjasta "Selkä edellä". Vapaa pääsy.

Ke 8.6. klo 17.30-18.00 LetterDance-esitys Taidetila Pellossa (Pirkankatu 1, käynti sisäpihalle Mariankadulta). Kirjoittaessamme toiselle kirjettä, tulemme painaneeksi ihmisen lihaan, kehoon jäljen. Esitys perustuu kahden taiteilijan toisilleen kirjoittamiin kirjeisiin ja ajatuksiin. Esiintyjinä MO teatterin Maria Salangina ja Osku Leinonen. Vapaa pääsy.

Ke 8.6. klo 18.00 Runoutta ja musiikkia monipuolisesti yhdistävä taidetapahtuma Haiharan kartanossa (Haiharankatu 30). Keväistä ja kesäistä luontoa ihannoivia, suomalaisten runoilijoiden tekstejä tulkitsevat a cappella-kokoonpano Aksentti ensemble, yksinlaulajat Helge Nyman, Juha-Jaakko Käpynen ja Juha-Matti Heimonen Pirkanmaan Laulajat ry:stä sekä näyttelijä Emilia Pokkinen. Konsertti on uuden tamperelaisen a cappella-kokoonpano Aksentti ensemblen ensiesiintyminen. Vapaa pääsy. Järjestää Aksentti ensemble & Pirkanmaan Laulajat ry.

Ke 8.6. klo 20.30 Rajapyykillä - poliittisen runon ilta Ravintola Artturissa (Kauppakatu 9). Esiintymässä runoilijat Maria Syvälä, Archie Ahola ja J.K. Ihalainen. Musiikkiohjelmasta vastaavat lauluntekijät Janne Laurila ja Veera Maria Kristiina sekä RunoKantele-duo. Juontaa Simón Riestra Aedo. Vapaa pääsy! Järjestää Rajapyykkärit-runoryhmä yhteistyössä Maailmantango-festivaalin kanssa.

Ke 8.6 klo 22.00 Sykähdyttävät laulaja-lauluntekijät Kielo Kärkkäinen ja Pihla Heikintytär yhteiskonsertissa kulttuurikeskus Telakalla. Konsertissa kuullaan molempien artistien lauluja sekä yhteissovituksina että sooloesityksinä. Mukana soittaa myös viulisti Anri. Vapaa pääsy!

Annikki OFF -logo Annikin Runofestivaali