Annikki OFF

Mukaan Annikki OFF:iin!

Kenelle?

Toivotamme kaikki tapahtumanjärjestäjät, niin harrastajat kuin ammattilaisetkin, kaikilta kulttuurin aloilta tervetulleiksi Annikki OFF:iin! Viime vuosina ohjelmistossa on ollut runouden ja kirjallisuuden lisäksi niin teatterin, musiikin, performanssin, elokuvan, tanssin, nykysirkuksen kuin kuvataiteenkin tekijöitä. Tapahtumien tuominen osaksi Annikki OFF:ia on maksutonta.

Kuinka päästä mukaan?

Lähetä sähköpostitse tapahtumatietosi viimeistään 31.5. mennessä alempaa tältä sivulta löytyvään osoitteeseen. Kerro viestissäsi tilaisuudestasi: tapahtuman nimi, idea, esiintyjät ja yleisesittely. Muistathan liittää mukaan viestiisi selkeät aika- ja paikkatiedot.

Ilmoittatutuminen Annikki OFF:iin päättyy 31.5. HUOM! Jos ilmoitat tapahtumasi tiedot 20.5. mennessä, ne ehtivät mukaan printattavaan käsiohjelmaan (painos 3000 kpl). Mitä aikaisemmin lähetät meille tapahtumasi tiedot, sitä laajemman näkyvyyden ne saavat tiedotuksemme kautta.

Miksi?

Annikki OFF-tapahtumissa on vieraillut vuosittain tuhansia kävijöitä. Tapahtumat saavuttavat osana Annikki OFF:ia suuremman yleisön, näkyvyyden ja huomion kuin yksittäisinä tilaisuuksina. Annikin Runofestivaali tiedottaa tapahtumista keskitetysti, tarjoaa vinkkejä tapahtumapaikkojen löytämisessä sekä hoitaa yleistä koordinointia.

Tiedotamme tapahtumista OFF:in omilla kotisivuilla, sosiaalisessa mediassa sekä osana  Annikin Runofestivaalin kokonaistiedotusta. Julkaisemme käsiohjelman johon kootaan tiedot kaikista Annikki OFF -tapahtumista (painos 3000 kpl).

Mitä maksaa?

Tapahtumien tuominen osaksi Annikki OFF:ia on maksutonta. Jokainen Annikki OFF:iin mukaan tuleva tapahtumajärjestäjä huolehtii oman tapahtumansa järjestelyistä ja rahoituksesta.

Huomioithan ystävällisesti että Annikin Runofestivaalilla ei ole mahdollisuuksia kustantaa OFF-tapahtumien kuluja maksamalla esim. tilavuokria, majoitusta tai matkakuluja. Näistä vastaavat aina tapahtumanjärjestäjät itse. Myös Teosto- ja Gramex-kuluista vastaa aina tapahtumanjärjestäjä.

Yhteystiedot

Simo Ollila, Annikin Runofestivaalin tuottaja
simo.ollila(a)gmail.com
045-6766 873